Olasz fórum

Olasz fórum

Fociláz-csillapító (1., ezúttal Pekingből)

2011. augusztus 06. - mbemba

Egy ideig Tripoli volt a menő hely, most pedig – már évek óta – Peking a menő. Ezúttal is Kína megavárosában lesz az Olasz Szuperkupa döntője. Kicsit egyszerűbb lett volna Milánóban lebonyolítani a derbit – mivel két milánói feszül egymásnak –, de a gazdaság nagy úr (ez olyasmi, mintha annak idején a Fradi-Újpest Moszkvában lett volna:).

Gasperini mutatja

Véleményem szerint a Milan az esélyesebb – és nem azért, mert Materazzi már nem az Interé:). Elsősorban azért, mert a Milan kerekebb csapattal áll ki; másodszor pedig, mert Gasperini mintha még csak ismerkedne. Allegri viszont könnyen lehet, hogy egy tavasz során is együtt játszó tizenegyet küld ki a 2 órakor kezdődő meccsre. A yahoo péládul azt tippeli, hogy Abbiati – Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta – Gattuso, Van Bommel, Boateng, Seedorf – Ibrahimovic és Robinho vonul a pályára. A kék-feketék pedig így néznének ki: Julio Cesar – Ranocchia, Samuel, Chivu – Zanetti, Sztánkovics, Sneijder, Santon – Pandev, Pazzini, Eto'o. Igen, most látom, hogy itt is mindössze egy új ember van: Santon, de ő sem új ember, mert ugyan a Cesenából jött, azonban pár éve még Filkorral együtt futkosott az Inter ifijei között. De mégsem alakultak-alakulhattak ki még. Például Maiconnal és Lucióval, illetve a sérült Nagatomóval nem rendelkezik a Genovából érkezett tréner.

Számomra feltűnő, hogy – egy újabb tényező a Milan mellett – a csapatait mindig alaposan megfuttató, folyamatos rohanásban játszató Gasperini ezúttal nem fiatalemberekből gyúrja csapatát.

Dehát a derbi Pekingben is derbi, vagyis simán nyerhet az Inter.

Aki teheti nézze meg a Digin vagy sztrímen (roja jó:)!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr473129367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása