Olasz fórum

Olasz fórum

Marco Simone edző lesz Monacóban

2011. szeptember 14. - mbemba

Mindig jó, olyan régi emberekről hallani, akikhez jó emlékek fűzhetők. Ilyen ember Marco Simone, a Milan és a válogatott korábbi gólgyárosa.

Alig hogy elvégezte az edzői tanfolyamot, felhívta őt Albert herceg Monacóból, s azt ajánlotta neki, hogy vállaljon munkát a hercegségében. Valami ilyesmit mondhatott: ,,Marco barátom, a csapat itt nyűglődik a másodosztályban, ráadásul ott sem megy a szekér. Gyere ide edzőnek, az emberek ismernek, szeretnek téged, nem volt olyan rég, hogy itt fociztál. Tudod, nyugodt hely ez, van itt minden – mi megvehető –, gyere, mert rád van szükség. Szerintem nem tudnál edződni jobb helyen. Olaszországban egy hiba után megeszik a fejed, itten néha még hibázni is szabad! Ráadásul, ha akarod ott lesz melletted Jean Petit is, tudod az Öreg, aki Wenger, Tigana, Puel, Deschamps mellett is ott volt.”
Marco, aki 1999 és 2003 között kisebb megszakítással Monacóban játszott, s Franciaországban 50 gólt lőtt, illetve bajnokságot és kupát is nyert igent mondott (Párizsban és Nizzában is focizott). Ott lesz mellette a klub legendája, Jean Petit. Az olasz két idényre írt alá, s ha feljut a csapata, akkor automatikus a hosszabbítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr883226009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Iustizmord 2011.09.14. 13:35:24

hajrá! ma sem feledem amikor vmi BL (BEK) meccsen a riporter összekeverte Marco Simonét és v Bastent...nyilvána magasságuk miatt

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.09.14. 17:06:07

@Iustizmord: Egy olasz riporter pedig Speedy Gonzalezt Kily Gonzalezzel! :) (nem egyszer)
süti beállítások módosítása