Olasz fórum

Olasz fórum

Milan-Barcelona március 28-án és április 3-án

2012. március 16. - mbemba

Mit lehet erre mondani? A San Siro népe nem örül neki, de a Camp Nou szurkerei is szebbről – főleg könnyebbről – álmodtak.

A csoportmeccseken már találkoztak a katalánok és a lombardok. Barcelonában egy védekező Milan 2-2-t játszott, Milánóban viszont egy támadásokra építő hazai tizenegy 3-2-re kapott ki. Hogy mi a helyes, azt nehéz megmondan. Azt könnyebb, hogy a Messi-, Iniesta-féle társaság az esélyes.

A győztes a Benfica-Chelsea páros továbbjutójával játszik a döntőért. A másik ágon a Marseille-Bayern és az Apoel-Real Madrid győztese lesz a müncheni finálé (május 19.) másik szereplője.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr794320261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panucci 2012.03.16. 15:47:05

ahogy az évek telnek, egyre biztosabb vagyok hogy az uefa vhogy megbuherálja ezt a sorsolást, csak sikerült nekik kihozni hogy a Barca és a Real a CSAK döntőben találkozhasson :-DDD mondjuk én továbbra is a Real győzelmét várom.

oleandro 2012.03.18. 00:07:27

de sok embert érdekel ezek után ez a béel....:)
süti beállítások módosítása