Olasz fórum

Olasz fórum

7 lépés a Nápoly és a Milan között (Nagyon Frajti)

2013. április 20. - mbemba

A Nápoly régi jó szokását tovább gyakorolva ismét az utolsó pillanatokban gyűjtött be fontos-fontos pontokat (61-ből 17-et szereztek ekkor. Emlékeim szerint tavaly még többet.). Mazzarri azt nyilatkozta, hogy ő bizony nem nézi a Milan-meccset, csak, ha véletlen, ahol vacsorázni fog bekapcsolják a tévét. A Milan veresége (1-0 a Juve ellen, Vidal 11-esből) pedig ritka jól jött a Szent Pál gazdáinak. Közben a szédületes meccsen győző Fiorentina (ESZELŐS LÁTVÁNY A 4-3) fenyegeti Boatengék dobogós helyét.

Én csak az Udine-Laziót láttam! Di Natale csodagólján túl is varázsolt. A Lazióban, az egy szem Candreván kívül senki nem nyújtott színeset, átlagon picit is felülit. Petkovics maga mondta a meccs után, hogy üresek és képtelenek reagálni jelen helyzetükre. Én még kiemelném a fiatal Zielinsikit, a lengyel srácot. Guidolin mondta, hogy ő lehet a jövő udinei 10-ese, ebben az értelemben Di Natale utódja, más értelemben Sanchezé.

A Laziónál elkeseredettebb csak a Roma lehet, akinek nem sikerült a véznácska Pescarát legyőznie. Eszembe jutott a szovjet-magyar után született vicc: Miért nyert 6-0-ra a szovjet csapat? Mert kihagyták helyzetüket a 7-0-hoz!

Tippeléseink sztárja ismét hengerelt: Frajti most 11 pontot gyűjtött, úgy hogy 3 meccset is telibe lőtt – derék mbemba lefelejtett tippelni.

1. Frajti 10 győzelem

2. madbalee 8 győzelem

3. mbemba 7 győzelem

4. 406 coupé 6 győzelem

5. Automata Hari 5 győzelem

6. pietro87 4 győzelem

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr475238530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2013.04.26. 13:26:44

A következö fordulora:
Atalanta - Bologna 1-1
Cagliari - Udinese 2-1
Chievo - Genoa 1-0
Milan - Catania 2-1
Palermo - Inter 1-0
Parma - Lazio 2-2
Pescara - Napoli 0-3
Roma - Siena 3-2
Sampdoria - Fiorentina 1-0
Torino - Juventus 1-1
süti beállítások módosítása