Olasz fórum

Olasz fórum

Itt van Conte csapata!

2016. június 01. - mbemba
Antonio Conte kihirdette az Európa-bajnokságon szereplő olasz keretet. Ők a 23-ak! Kapusok: Buffon, Marchetti, Sirigu, védők: Barzagli, Bonucci, Chiellini, Darmian, De Sciglio, Ogbonna, középpályások: Bernardeschi, Candreva, De Rossi, El Shaarawy, Florenzi, Giaccherini, Sturaro, Thiago Motta, Parolo, csatárok: Eder, Immobile, Insigne, Pellè, Zaza.
Mondják, hogy ez egy küzdő, Conte utasításait pontosan végrehajtó csapat lehet. Tény: hiányzik Pirlo mellett Verratti is, illetve a sérült Marchisio, valamint Montolivo. Tudtommal nem merült fel komolyabban, hogy Totti is utazzon. Így talán még nagyobb teher nehezül szerintem, a 20-assal játszó, Insigne vállára. Bízni Contéban, nem marad más, ő tudja, hogy tegyen össze egy nagy szerencsével éremért küzdő tizenegyet.
Belgium (június 13.), Svédország (jűnius 17.) és Írország (június 22.) lesznek a csoportbeli ellenfelek.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr678766508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása