Olasz fórum

Olasz fórum

Koman és Szatmári készül a Serie A-ra

2008. augusztus 03. - mbemba

 

A Sampdoria, szombaton a Bolzano ellen készült, és nyert is 4-1-re, Koman Vladimir pedig játszott is mintegy félórát. Az ungvári születésű játékos, aki kapitánya az 19 éven aluli válogatottnak július 28-án csatlakozott a Samp felnőttcsapatának keretéhez, ahol többek között Cassano varázsol.
 
 
Koman száguldozik 
 
 
Csütörtökön és pénteken is felkészülési meccset játszott a Reggina, Serie A-ban küszködő csapata. És mindkét találkozón játszott Szatmári Lóránd, akit pár hete szerződtetett végleg a dél-olasz város csapata.
 
Pénteken a Val d’Aosta volt az ellenfél (3-1), ekkor a magyar fiú végigfuthatta a második félidőt, míg másodjára, a Pro Vercelli ellen (2-0) körülbelül 10 percet említ a kalábriai egyesület honlapja. Azt nem jegyzi meg a forrás, hogy Szatmári lőtt-e kapura, vagy mentett-e nagyot.
 
Szatmári 19 éves, az előző idényben erőssége volt a déliek tartalékcsapaténak, a Primaverának. A Reggina egyébként nagyot igazolt nemrégiben, mikor megszerezte Bernardo Corradi játékjogát.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr96598113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása