Olasz fórum

Olasz fórum

Beckham a Milanban, de meddig?

2008. október 22. - micia

Érdekes fotó jelent meg a Daily Mirrorban: bár csak montázsról van szó, David Beckham ezúttal nem Giorgio Armani alsónadrágjait reklámozza, hanem piros-fekete mezt ölt. A fotó nemsokkal azután látott napvilágot, hogy Adriano Galliani, az AC Milan elnöke bejelentette, januártól kölcsönkapják, és annak rendje s módja szerint be is vetik az angol középpályást mind az olasz bajnokság, mind pedig az UEFA-kupa hátralévő meccsein. A The Sun már ennél is bátrabb találgatásokba kezdett, a lap nem csupán kölcsönről, de hosszabb távú átigazolásról beszél, a többi angol újság azonban szemmel láthatóan óvatosabb, és megmaradt az első, Galliani által is bejelentett verziónál.

 
A kételkedők e lépésben, csakúgy, mint annak idején Ronaldhino esetében, elsősorban ügyes marketingfogást vélnek felfedezni, hisz nem is árt egy kis hírverés a Serie A nagy múltú, ám ezúttal a Bajnokok Ligája szereplést nélkülözni kényszerülő csapata számára. A Daily Telegraph persze azonnal védelmébe vette nemzetük szemefényét Galliani azon kijelentésére alapozva, miszerint a „Milan nem gyűjt bábukat”.
 
David Beckham egyébként vasárnap fejezi be szezonját a Los Angeles Galaxynál, mivel a csapat kiesett a play-offból, s vannak olyan feltevések is, miszerint azért is készül Milánóba (eredetileg csak edzeni, majd kölcsönbe, végül ki tudja, mennyi időre), mert a szigetországi szövetségi kapitány, Fabio Capello csak olyan játékosokat kíván beválogatni a nemzeti tizenegybe, akik aktív szereplői a teljes futballidénynek, és egy fél szezon kimaradását még egy Beckham-kaliberű sztár sem engedhet meg magának.
 
Beckham saját honlapján még nem nyilatkozott az ügyben, az oldalt október 16. óta nem frissítették, de a LA Galaxy oldalán sem találhatunk semmi idevágó kommentárt, csak a szőke futballcsillag fényképe köszön vissza úton-útfélen...

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr67727063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása