Olasz fórum

Olasz fórum

Roma-Bordeaux 2-0 (Bajnokok Ligája)

2008. december 10. - mbemba

60 ezer tifoso nézte, amint csapata, az ezúttal Doni; Panucci, Mexes, Juan, Riise; Perrotta (Pizarro 89.), De Rossi, Brighi; Baptista, Menez (Cicinho 80.) és Totti (Vucinic 88.) összeállításban játszó Roma megszerzi a győzelmet – és mivel eddig is első volt –, csoportelsőként lép tovább.

Spalletti: ,,A Roma bebizonyította, hogy okos és érett csapat, tudott addig várni, míg nem kellett már kockáztatnia. Gratulálok a csapatnak! Brighi volt a mezőny egyik legjobbja.” A külön kiemelt szerezte az első gólt, Totti pedig a másodikat. A Yahoo-nál az egész védelem 6-ost kapott, a többiek 6 és felest vagy hetest.
 
A római 10-es szintén örömittas volt. Megy a csapatnak, így a kérdezők is bátrabbak, és már scudettóról érdeklődnek: ,,Nagyon örülök, mert először vagyunk a BL-ben csoportelsők. A bajnokságban azonban realistának kell maradnunk, a második és negyedik helyek közé kell érkeznünk.” Meglehet, ha sokáig kitart a forma, sőt, ha az Inter ennyire… Azonban ez egy másik poszt!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr36814273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása