Olasz fórum

Olasz fórum

Inter-Manchester 0-0

2009. február 24. - mbemba

Itt is szenvedett az olasz. Kínlódott becsülettel. A továbbjutás (március 11.) nagyon is lehetséges. És nem csak azért, mert Ferguson mindössze 1-szer vert meg Mourinho-csapatot, pedig tizenháromszor is megpróbálta. 

Mourinho rendkívül elégedetlen volt a játékvezetéssel – az első félidőben ezt jól meg is mutatta –, Ferguson viszont dicsérgette a sípos embert. Úgy érezte, hogy a vendégcsapatot védték, ahogy azt mindig is kellene – szóval fantasztikus játékvezető volt –, de úgy érzi, hogy a visszavágón nem lesz hasonlóan ügyes a bíró.

Amúgy a portugál úgy vélte, hogy: ,,Az első félidőben jobb volt a Manchester, a második pedig mi voltunk jobbak. A Manchester nem a Bologna, a Bajnokok Ligája nem az olasz bajnokság! A 0-0 egy nehéz eredmény számunkra, mert nem veszíthetünk, viszont nekik is, mert nem kaphatnak gólt. Nem vagyok elégedett, de csalódott sem.” És ezeket mondatokat tetézte egy újabb faktummal: ,,Ha veszítettünk volna, sokkal nehezebb lenne a visszavágó.”
 
Hogy miért szerepelt Rivas a kezdőben és nem Cordoba? ,,Nekik volt 5-6, 1,90 fölötti játékosuk, Cordoba kevésbé jó a magas labdáknál, de végülis, mikor bejött nagyon jól megoldotta a helyzetet.”
 
Julio Cesar; Maicon, Rivas (Cordoba 46.), Chivu, Santon; Zanetti, Cambiasso, Muntari (Cruz 66.); Sztankovics; Adriano (Balotelli 66.), Ibrahimovic.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr97964129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Count Adyn 2009.02.25. 10:23:43

Ja, Cordoba jól megoldotta hogy gólpasszt adjon majdnem Rooneynak:D

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.02.25. 11:08:48

@Count Adyn: R. meg kihagyta: a cserék szolidarítása:)
Mennyire volt reménytelen az Inter? Az volt?
Én csak 15-20 percet láttam (az első féidőből). Az nem az Interről szólt.

Count Adyn 2009.02.25. 11:49:46

A második félidő elején volt egy jó 10 percük de annyi. Ha így játszanak a visszavágón is akkor csúnya végük lesz.

ulver 2009.02.25. 12:00:34

@Count Adyn: nagy szerencsével egy 1-1-re jók lehetnek, de ez a max., ami remélhető Manchesterben.
süti beállítások módosítása