Olasz fórum

Olasz fórum

Csak az Udinese áll az UEFA-ban

2009. február 27. - mbemba

A Milan idén sem gyűjti be a trófeái közé az UEFA-t. A Werder ellen 2-0-ra vezettek, a perui Pizarro azonban egyenlített. A Gazzetta olvasóinak öt kérdést tettek fel, annak kapcsán, hogy mi miatt nem sikerült a Milannak továbblépnie. Több mint 50 százaléka az embereknek azt mondta a védelem a főbűnös.

A Fiorentina 1-0-ra vezetett Gilardino góljával az Ajax ellen, egészen az utolsó pillanatokig. A fekete leves a 88. percben érkezett, de még utána is lett volna lehetőség a továbbjutást jelentő gólra. Minden krónika szerint sokkal jobb volt a Firenze.

Az Udinese vesztésre állt a 12. perctől, aztán a válogatott Pepe (57.) és Di Natale (91.)megmutatta ki az úr Friuliban. A vége 2-1.

Az otthon is meccset vesztett Sampdoria 2-0-ra kapott ki a Metalszt Harkivtól. A Samp csatársorában Bellucci és az ifi Marilungo játszott.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr27968861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulver 2009.02.27. 09:43:42

Ez egyszerűen gáz. Én kérek elnézést az olasz csapatok nevében. Sikerült a hetet majdnem nullázni. Hazai pályán egy győzelem, két döntetlen, idegenben egy döntetlen három vereség. Nem ez lesz az olasz foci nagy éve a kupákban.
A Fio meg amilyen gólt kapott a végén, meg is érdemelte, pedig tényelg jók voltak. De hát a védekezés.
Ha a Milan védekezése rossz, akkor nincs más lehetőség, támadni kell és több gólt kell rúgni. Idén már láttuk sokszor, hogy egy gól nem elég, most bebizonyosodott, hogy kettő sem. Minden meccsen rúgni kell négyet, ha nincs olyan védő, aki 20 mp-en belül futja a százat.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.02.27. 12:35:01

@ulver: Reméljük te is és mindenki derűsebben látja majd a jövőt március 10-től.:))
süti beállítások módosítása