Olasz fórum

Olasz fórum

Prandelli nem vacakolt

2010. október 07. - mbemba

Prandelli már megint nem vacakolt. Elmondta egy nappal korábban, hogy kik fognak kezdeni Belfastban. Péntek este, háromnegyed 9-től lesz a meccs.

A kapuban Viviano lesz, előtte pedig Cassani, Bonucci, Chiellini, Criscito, Mauri, De Rossi, Pirlo, Pepe, Cassano és Borriello fog játszani. Vagy inkább küzdeni?

Én mindig odavagyok, amikor a brittek az esős pályán vörös fejjel kiteszik a lelküket. Éppen ezért kicsit aggódok a Buffon-árvákért, még ha tudom is, hogy sokkal jobb focisták az olaszok. Apropó Buffon! A bolognai Vivianót kérdezték, hogy milyen Buffon helyett védeni, nyomasztó-e vagy mi a helyzet. ,,Buffon a kapusok Maradonája, vagyis utánozhatatlan. Tehát nem nyomaszt semmi!" – mondta a Prandelli-választott. Megnyugodhatunk: jó az alapállása az új kapusnak. És igen, közeledik Maradona ötvenedik szülinapja! :)

Kedden Szerbia az ellenfél. Krászicsékkal Genovában játszanak, szintén háromnegyed 9-től.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr502355052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Frajti 2010.10.08. 00:27:43

hogy utálom ezt a maradonát ;)

Végre Antonio ott van. Ezt a Pirlo-Pepe vonalat viszont nem értem. :(

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.08. 01:40:31

Pepét én sem, Pirlót meg már régóta nem, de ha soha nem került ki a kezdőből, akkor fura lett volna ha ez éppen akkor történik, miután élete egyik legszebb gólját szerezte és a vele járó 3 pontot a csapatának.

Hajrá Mauri, most mutasd meg!

.Frajti 2010.10.08. 07:37:14

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Pirlora mindig akad valakitől magyarázat. Ez az én bajom vele. Viszont mutatni rég nem mutat semmit. Engem egy gól még nem vesz le a lábamról.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.08. 13:33:01

@.Frajti: Igazad van, egyszer az életben egyetértünk. Csak nyilván Prandelli is érzi, hogy nem lehet azonnal 180 fokos fordulatot venni, pláne Olaszországban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.10.08. 21:38:26

0-0 a félidő. Nekem tetszik a csapat! Nem átütő, de néha sikerül tartani a nyomást. Egy helyzetük volt az észak-íreknek - felrémlett az új-zélandi meccs.

Egészen meglepődtem, mikor - főleg az első húsz percben -, elől Mauri szervezett: passzolták rá a labdát, ő adta vissza rögtön. Egy akción belül három-négy-ötször is. Hihetetlenük sokat fújnak Borriello ellen, és ő idegesnek tűnik.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.09. 01:47:31

@mbemba: Maurinak ez az igazi posztja pedig, főleg ha megy neki a játék, most pedig olyan formában van, mint eddig életében talán nem is nagyon.
süti beállítások módosítása