Olasz fórum

Olasz fórum

Sorrentino volt a 2009-2010-es idény legjobb kapusa

2010. november 12. - mbemba

Közeledik az év vége, egyre több lesz a szavazás arról, hogy ki volt a legjobb ez, az, meg amaz. Nem kell komolyan venni többségüket. Például azt sem kell komolyan venni, amelyik a választhatók, az 50 legjobb közül kihagyja Militót.

Viszont komolyan kell venni, szerintem, azt a szavazást, amelyiket az olasz kapusedzők tartottak a 2009-2010-es idény legjobb kapusáról. A szakma – a céh, mondhatnánk – megmondta, hogy szerinte ki volt a legjobb. Ők pedig úgy látták, hogy Stefano Sorrentino, a Chievo kapusa volt a legjobb.

A szavazáskor figyelembe vették a meccsteljesítményt (3 pont), a kapus technikáját és a hatékonyságot (2 pont), illetve 1 pont erejéig – a következő idényre vonatkozóan – az illető kapus perspektíváját is.

Sorrentinót a palermói Sirigu követte, a harmadik legjobb pedig Storari lett (tavaly Samp, s MIlan is – mondja madbalee –, most meg Juve). A Serie B elsője, a Cesenával ma már élvonalban védő Antonioli volt.

Amúgy a kapusedzők megválasztották a legjobb elsőosztályú kapusedzőt, másodosztályban tréningezőt, illetve a legjobb ifikapust (Primavera-csapatok) is.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr852444943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2010.11.13. 10:14:09

Storari tavaly a Milanban is játszott;)
süti beállítások módosítása