Olasz fórum

Olasz fórum

Kilencből kilenc (Lucarelli 10)

2013. október 27. - mbemba

Az első öt csapat (Roma, Nápoly, Juve, Inter, Firenze) begyűjtötte mindhárom pontot, így alaposan  megrántva a Serie A szerelvényét.

Nyilván, a legnagyobb hír a Roma győzelme, hiszen sorozatban kilencedszer sikerült nyerniük!!!!!!!!!!!  Ráadásul ismét nem kaptak gólt!!!!  Sok-sok érdekessége volt a meccsnek: Totti és Gervinho nélkül kellett nekiállni a feladatnak, tehát Garciának kicsit újba kellett fognia: nem is tehetett mást mint Borriello előrántani. Ő küzdött is becsülettel, de inkább csak dolgozott, mint veszélyeztetett. A középpályán voltak nagy teljesítmények – különösen tetszett Ljajics áldozatkészsége –, de szükség volt a védelemre is – Benatia mentése lelkesítő volt. S akkor jött Bradley, s egy eszelősen okos góllal megverte a szépen rendbe hozott Udinét.

Lebecsült egy focista az amerikai: én mikor tehetem jól megvédem őt: tud védekezni, tud támadni, tud lelkesedni, tud okos lenni. Sokan nem akarják beleszámolni azt, hogy néha olyan sebességen játszik, amelyiken a hiba, a tévesztés nagyon is emberi dolog. Lesz ő még hasznára ennek a csapatnak. Cipel ő még zongorát, s fog még lőni meglepő gólokat. Merthogy a Van Basten-fizimiskájú Garcia okos ember. 

Kedden Atalanta-Inter, csütörtökön Roma-Chievo, közben pedig még egy sereg meccs.

Roma 27, Nápoly, Juve 22-22, Inter, Firenze 18-18,… Catania, Sassuolo, Bologna 6-6, Chievo 4.

Lucarellinek kell gratulálni, ha minden igaz! 4 meccset lőtt telibe, kétszer pedig 1 pontot szerzett, így 10 a gyűjtött pont. Úgy, mint madbalee-nak, aki azonban kevesebbszer írt telit.

1. madbalee, Pietro87, Inzaghi, Lucarelli 2 győzelem406coupé 1.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr415602141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása