Olasz fórum

Olasz fórum

Kolozsvár-Róma 1-3, Inter-Panathinaikosz 0-1

2008. november 26. - mbemba

Sima ügy volt! Az elején alaposan nekiesett a Kolozsvár Tottiéknak, de érezhető volt, hogy nem fog sokáig menni.

Egyhamar 2-0 lett az eredmény, aztán a szépítő gól után ismét nekiveselkedett a Kincses Város csapata, de ez már kevésbé volt heves az első percek ostrománál.

Brighi második, az olasz csapat harmadik gólja után már csak a keserűség maradt, némi indulat, aztán az is elpárolgott. Győzött a jobbik. Jó volt látni Totti lecserélésekor, hogy az addig gyakran füttyöt kapó sztár rokonszenvesen pacsizott a lelátón ülő helyiekkel.
 
A Kolozsvár csapata megtett mindent, ami megtehető, ezért csak gratuláció lehet az övék. Fel a következő évekre!
 

Az Inter pedig, így Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Maxwell (Cruz 75.); Zanetti, Cambiasso, Muntari (Quaresma 46.); Figo (Balotelli 73.); Adriano, Ibrahimovic veszített a Henk Ten Cate (ex-MTK) által edzett Panathinaikosz ellen. Szóval, az olasz bajnok korántsem cseresorával várta a görögöket. Megint megvolt a támadók mázsaszám való behozatala, de ezúttal nem Cruz vagy Ibra vagy Adriano lőtt gólt, hanem Sarriegi, vagyis egy vendég. Az utolsó negyedórában már-már felborult a San Siro, azonban az Inter nem tudott zöldágra vergődni. Mourinho szerint azért, mert ha nincs nyomás alatt a csapata, akkor olyan, mint az összes többi csapat. Ezért mondta, hogy a nyolcaddöntőben komoly ellenfélre vágyik.

Taktikailag az nem stimmelt, hogy: ,,az első félidőben mindent középen akartunk, a másodikban széthúztuk a játékot, de nem voltunk elég összeszedettek.”
 
Meg ilyet is mondott: ,,Megérdemeltük a vereséget, és nem érdemeljük azt, hogy egy fordulóval a csoportkör vége előtt már továbbjutottunk. Míg a bajnokságban szerencse nélkül vagyunk elsők, a BL-ben pontosan a szerencsének köszönhetjük, hogy már továbbjutottunk", merthogy a ciprusi Anarthoszisz otthon az utolsó percekben veszítette el előnyét.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr18790515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása