Olasz fórum

Olasz fórum

Juve-Chelsea 2-2, kiesett a Juve

2009. március 10. - mbemba

Kétszer is vezetett a Juve - Iaquinta rúgta -, azonban egy kiállítás (Chiellini) 1-1-es állásnál megpecsételte a továbbjutás sorsát - gondoltuk sokan -, aztán pár percre rá egy Del Piero szabadrúgásnál a sorfalból kinyúlt egy Chelsea-kéz és labdát ért (Egyértelműbb volt, mint Adriano kezezése - írta egy strem-kolléga), amiért tizenegyes járt: Del Piero bepofozta. Tűzben égett a Juve, lázban a stadion, de igazából nem volt idejük a Zebráknak, hogy gatyába rázzák Ballackékat, mert Drogba jól érkezett Belletti beadására és berúgta.

A közönség pedig rázendített a ,,Non ti lasceremo mai"-ra (Nem hagyunk el soha!).

Ez a csapat tette ki a lelkét: Buffon 7; Grygera 5,5, Mellberg 6, Chiellini 6, Molinaro 6,5; Marchisio 6, Tiago 6, Nedved 6,5(Salihamidzic 13. 6); Iaquinta 7 (Giovinco 60. 6,5), Trezeguet 5,5 (Amauri 78.) Del Piero 6,5 (az olasz yahoo jegyeivel).

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr79994800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulver 2009.03.11. 10:07:51

Hát igen. Ez a párharc nem tegnap dőlt el, gólt kellett volna lőni két hete. Meglepően jó volt a Juve, legalább a győzelmet megérdemelték volna.
Egyből semmi.
Sajnos a két héttel ezelőtti gólképtelenség árát most fogják az olaszok megszenvedni. nem szabad gólt kapni (se a Rómának, se az Internek).

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.03.11. 10:36:14

@ulver: Nem tudom, hogy a stream tette vagy sem, de úgy érződött, mintha óriási hangulfat is lett volna - Fradi-Anderlecht-hangulatom volt :)), a második félidő második felétől, akkortól tudtam nézni.
Szomorúan néztem a vigyorgó Hiddinket, de mikor a ragazzókat mutatták, azt mondtam: nem baj gyerekek, szépen csináltátok. Ez a Juve nem olyan erős, hogy nyerhetett volna BL-t. Hogy most vérzett el, nem a következő fordulóban, az nem igazán számít. Nálam.
Többször gondoltam arra, hogy mennyivel fontosabb a BL, mint a bajnokság, meg hogy Nedved már nem nyer BL-t és hát Del Piero sem biztos, főleg líderként nem. Ne így legyen!
süti beállítások módosítása