Olasz fórum

Olasz fórum

Reggina: Yes, we can! (tippbajnokság)

2009. április 24. - mbemba

Chievo-Udinese 1-1. Bombaformában – talán túlzás – a két csapat. A hazaiak Udinében kezdték el tavaszi hadjárattá dagadt felzárkózásukat. A pontokra még szükség van, mert a Roma, Inter, Genoa hármas következik, vagyis az a 8 pont gyorsan kevés lehet. Rövidebben: aggódok, mint anya a gyermekéért.

Fiorentina-Roma 2-1. ,,Elég a diszkóból!” Mondták a firenzei szurkolók, miután az aranylábúak mostanában nem csillognak-villognak és a szurkolók úgy érzik, hogy ilyenkor több komolyság, alázat kell és ezért azt hirdetik, hogy: megvan az ideje a szórakozásnak is! Mutu még sérült, Felipe Melo még eltiltott. A helyzet nem túl rózsás Rómában sem: Doni sérült – megy Martenshez, a csodadokihoz –, Mexes eltiltott, Juan sérült – Panucci és Riise védekezik helyettük, Pizarro pedig egy rúgástól szenved. Vucsinics hiányában Totti és Julio Baptista próbál gólt lőni. Amúgy a firenzeiek 2001 óta nem nyernek a Roma ellen. Az pedig nagyon rég volt!

Bologna-Genoa 0-2. Nagyon készülődik a Bologna (Covercianóban), azonban a higgadt és dolgos genovai csapatnak nagyon kell a pont és meg is szerzik. Úgy néz ki, hogy Milito visszatér, a yahoo szerint egyenest a kezdőbe. Volpi viszont, a Bologna egyik erős embere, eltiltott.
 
Lazio-Atalanta 3-0. Nem ez az Atalanta lesz, amelyik megfékezi a Laziót. Azonban az is igaz, hogy május 13. lebeg csak a laziósok szeme előtt.
 
Lecce-Catania 1-0. Nem lehet tudni mi az igazság: egyik hír az, hogy a szicíliaiak kipróbálják Kosickyt a szlovák kapust – csak úgy a jövő érdekében –, a másik az, hogy ünnepelni akarják a matematikai bennmaradást. A Lecce nyerni fog, mert eltökéltségük nagy és kiesni, csak nagyon szépen szabad. Érdekes adat szerintem, hogy a legtöbb lövést (153-at) Bizzarri (Catania) védte ebben az idényben!
 
Milan-Palermo 4-2. Carrozzierit rajtakapták! Kokain volt a szervezetében a Torino ellen meccskor. Cavani – véleményünk szerint, a nyári mercato egyik gyöngye – külön munkát végez. Velük, vagy sem a Milantól nem minimum teljesítmény kell, hogy sikerük legyen. És lesz, mert ismét kezdenek lendületbe jönni a kulcsjátékosok. Mitöbb azt beszélik, hogy jövő héten már Gattuso is kaphat perceket!!!
 
Reggina-Juventus 2-1. A hazaiak jól fociznak mostanában – nem csak az előző fordulóért mondjuk ezt –, a Juve pedig halvány, nagyon halvány. A hazai győzelem így is meglepetés lenne, de hát Reggióban most állítólag nagyon ,,Yes, we can!"-hangulat van. És ha ez így van, akkor a Granillóban semmi nem lehetetlen, vagyis a Cozza and Co győzhet a torinóiak ellen. Egyébként nem csak én vagyok lelkes Reggina-ügyben, hanem szóban az összes kalábriai.
 
Sampdoria-Cagliari 1-2. Az Inter ellen mindent beleadott a Samp és Cassanao nem akar megint vezényelni a tábornak. Pihenni kell most, hogy feltöltődve utazzon a csapat Rómába, hogy május 13-án ne maradjon fű az Olimpicóban. A Cagliari az UEFA-t akarja, ahhoz pedig kellenek ezek a pontok. Allegri, a szárdok edzője így magyarázza a sikereket: ,,Az elnök adott a kezem alá 20 játékost, mind nagyszerűek. Így nekem egyszerű dolgom van!”
 
Torino-Siena 2-1. A Milan elleni meccs nem fokmérő szerintem. A lombardok ugyanis ott ihletett állapotban rúgták a bőrt. A Toro jó lesz egy sovány győzelemre, amelyik 3 pontot ér. Az is a Toro mellett szól, hogy egyelőre Curci és Maccarone még nem tér vissza. A sokáig sérült – Milan ellen visszatért – Ogbonna viszont már ott küzdhet a csapatáért.
 
Napoli-Inter 1-3. A San Paolo parázs lesz, de a nápolyiak nem nyűgöznek le mostanában senkit, ráadásul az eltiltott Cannavaro mellett Santacroce a bokájával küszködik. Nyer az Inter, meglehetősen simán!
  
Csalódottságomnak adok hangot, mikor azt közlöm, hogy nincs bombasztikus ajándék a tippbajnoknak. A szándék az volt, hogy az alábbi könyvet aláírattatom egy-két Milan-játékossal és itt a győztes elnyeri méltó jutalmát. Aláíratni nem sikerült viszont könyv van! Innentől kezdve számoljuk a győzelmeket és aki a legtöbb fordulót nyeri az könyvet kap! Ha több első lesz, akkor több könyv lesz!
 
Hogy csak kopizni kelljen a tippsort!
 
Chievo-Udinese
Fiorentina-Roma
Bologna-Genoa
Lazio-Atalanta
Lecce-Catania
Milan-Palermo
Reggina-Juventus
Sampdoria-Cagliari
Torino-Siena
Napoli-Inter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr171083474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.04.24. 12:32:54

Mit ér az eddigi két győzelmem? Mindenesetre akarom a könyvet úgyhogy idevetem tűpontosan a hétvégi eredményeket.

Tehát:

Chievo-Udinese 1-2 - nem minden papsajt.
Fiorentina-Roma 2-3 - Core de Roma! A győztes gól után újra repül az Aeroplanino!
Bologna-Genoa 1-1 - ez az eredmény senkinek sem jó.
Lazio-Atalanta 2-0 - Zarate, Pnadev!
Lecce-Catania 1-0 - Vincze Pilu emlékére.
Milan-Palermo 3-2 - Pippo tripla!
Reggina-Juventus 2-1 - fuss, Reggio, fuss!
Sampdoria-Cagliari 3-1 - a siker szárnyakat ad.
Torino-Siena 1-0 - kell a Toro az A-ba.
Napoli-Inter 0-0 - vagy Lavezzi mégis betalál.

madbalee 2009.04.24. 17:42:44

Köszi a felajánlást!

Chievo-Udinese 2-1
Fiorentina-Roma 2-1
Bologna-Genoa 1-2
Lazio-Atalanta 1-1
Lecce-Catania 1-0
Milan-Palermo 2-1
Reggina-Juventus 0-1
Sampdoria-Cagliari 2-0
Torino-Siena 1-0
Napoli-Inter 1-2

Zigi 2009.04.24. 19:09:58

Chievo-Udinese 1-1
Fiorentina-Roma 3-1
Bologna-Genoa 0-1
Lazio-Atalanta 3-1
Lecce-Catania 1-0
Milan-Palermo 0-1 (Megbosszulja magát a szerdai mérkőzés gyilkos irama:))
Reggina-Juventus 0-2
Sampdoria-Cagliari 2-1
Torino-Siena 2-2
Napoli-Internazionale 2-1

ulver 2009.04.24. 19:35:11

Chievo-Udinese 0-0 - már rég volt 0-0.
Fiorentina-Roma 1-1 - A Fiorentina a 85. perc után egyenlít.
Bologna-Genoa 1-2 - sajnos
Lazio-Atalanta 0-1 - a Lazio már nem érdekelt a bajnokságban.
Lecce-Catania 0-2 - Lecce megy a B-be
Milan-Palermo 1-2 - mostanában már túlságosan is kijött nekik a lépés, jöhet a rossz meccs.
Reggina-Juventus 0-4 - muszáj kaparni a 2. helyért
Sampdoria-Cagliari 1-1 - a Sampot sem érdekli.
Torino-Siena 4-3 - a forduló meccse.
Napoli-Inter 1-3 - Donadoni a sztár.

Zigi 2009.04.24. 21:01:58

@ulver: Már hogy ne lennénk érdekeltek.Előttünk van még a Roma.:)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.04.24. 22:31:26

@popp: Úgy gondoltam kezdődjön most a buli - eddig ugyanis nem jeleztem (Ha jól emlékszem. Mondhatná valaki, hogy: nem tudtam, hogy érdemes!), hogy tét is lenne -, vagyis az eddigiek nem számítanak. Bocsesz! :(
@madbalee: Nincs mit, apróság!

madbalee 2009.04.25. 06:59:01

@mbemba: A törzsolvasók tippeltek eddig is;)

Jó hétvégét Tippelést!
Legközelebb hétfőn leszek netközelben

Romanista 2009.04.25. 19:05:42

Chievo-Udinese 1-2
Fiorentina-Roma 0-1
Bologna-Genoa 0-2
Lazio-Atalanta 2-1
Lecce-Catania 2-2
Milan-Palermo 3-2
Reggina-Juventus 1-1
Sampdoria-Cagliari 2-2
Torino-Siena 0-2
Napoli-Inter 0-2

amivel késtem (bár még nem tudom az eredményt) nyilván nem kell figyelni.
Mirko,kezdj,kérlek.
süti beállítások módosítása