Olasz fórum

Olasz fórum

Csacsiból király

2009. szeptember 06. - mbemba

Rossi miután Amerikában hibázott kis önkritikát gyakorolva egy szamár fejét festette sisakjára. Talán Pinocchio zseniális története jutott eszébe! Ezen a vidéken íródott ugyanis a remekmű.

A hétvégén a 46-os alkotott egy remeket. Megnyert mindent: próbákat, versenyt, ahogy kell. Rajtja nem volt a legjobbak közül, de hát Pedrosa nagymester ebben. És Elias is vagánykodott az elején. Sőt, egy ideig tartotta Rossit és Lorenzót is (a második körben a spanyol megelőzte Rossit). Idővel, persze, hogy lerázták őket, majd Pedrosa is megadta magát. A Yamahák újabb erődemonstrációt tartottak. És fontos, hogy az ötödik körben a nyolcszoros világbajnok elhúzott a trónkövetelő mellett. Pedrosa pedig annyi ideig tartotta honfitársát, hogy Rossi meglóghatott.
 
A tavulliai bajnok, hogy megmutassa ki az úr a háznál, akkor is gyorsult, amikor Lorenzo előtt már szabad volt az út. A vége az lett, hogy Vale nyert, Lorenzo és Pedrosa előtt.
 
Az élmezőnyben – a negyedik helyért – nagyot viaskodott Capirossi és Dovizioso. A már veterán Capirex (36 éves) a hajrában először elhúzott a Honda versenyzője mellett, de utóbbi derekasan visszaküzdötte magát.
 
Talmácsi hatalmasat rajtolt – nyolcadik is volt, pedig az utolsó helyről indult –, egy ideig derekasan küzdött, de végül mindenki megelőzte (2 pont így is járt). 14. lett, mert hárman kiestek egy a rajtnál történt ütközés miatt. De Angelis volt ott a ludas, amiért elnézést is kért. Hayden talán mostanáig nem bocsátott meg neki. El kell telnie egy kis időnek, míg az amerikai elnézi a baklövést. Lesz idő, hiszen a következő verseny – még négy van hátra (Ausztrália, Malajzia, Valencia) – Estorilban, Portugáliában október 2-án lesz. Mi pedig annak szurkolunk, hogy Talma új mérnökeivel végre rázzák gatyába azt a motort.
 
Az összetett állása: Rossi 237, Lorenzo 207, Pedrosa 157, Stoner 150, Dovizioso 133, Edwards 123, Capirossi 97, De Angelis 88, De Puniet 88, Melandri 87.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr851363821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása