Olasz fórum

Olasz fórum

Olasz Kupa - Melyik csalódott lesz elődöntős? (összefoglalóval)

2010. január 27. - Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Ma este sem maradunk kupaküzdelem nélkül, 21:00-kor az eddig szépen teljesítő, de városi riválisától komoly pofont kapott Milan fogadja a teljes letargiában lévő Udineset, akik szintén kikaptak legutóbb a bajnokságban, ráadásul hazai pályán, a mostanában nem parádézó Sampdoria ellen.

Az Udinese most már csak a kupában bízhat, hogy megmentse az idényét, így a kiesés elkerülésén kívül csak a kupára koncentrálhat. A Milan vasárnap feladhatta a bajnokság megnyerését célzó álmait, ám nyilván örülnének, ha a BL-t kivéve is maradna nekik trófeaszerzési lehetőség.

A Milan kerete a következő: Abbiati, Roma, Abate, Antonini, Bonera, De Vito, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Borriello, Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Verdi, Zigoni  Komoly hiányzok mellett nem egy Primaverás is a keretben, legutóbb is megszenvedtek hazai pályán és csak egy jól eltalált Flamini lövéssel tudtak nyerni, most is meglepő lenne a könnyebb győzelem.

Az Udinese így érkezik Milánóba: Belardi, Handanovic, Romo; Basta, Chara, Coda, Cuadrado, Lukovic, Pasquale, Zapata; D'Agostino, Inler, Isla, Lodi, Sammarco, Zimling; Corradi, Di Natale, Floro Flores, Pepe, Sanchez 

Nem parádézva, de az udineiek is keresztülverekedték magukat alacsonyabb osztályú ellenfelükön, a keretük magukhoz képest teljes, nem kétséges, hogy küzdelmes, sokak erejét próbára tevő mérkőzés lesz. (A Milan nem sok energiát mozgósított annak érdekében, hogy megnyerje ezt a mérkőzést, így bár csak egy góllal, de magabiztosan jutottak a vendégek az elődöntőbe.)

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr921707244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.27. 19:32:25

Nem lesz ott tehát Ronaldinho, Seedorf és Beeeekám. Erről pedig az jutott eszembe, hogy akkor lehetne jövője ennek az Olasz Kupának, ha csak az olasz ifik játszhatnának benne. Meg mondjuk 5 rutinos.

Holnap hívom is az olasz bürokratákat! :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.27. 22:56:05

Erre szokták írni - egy általán nem közhelyesen -, hogy győzött a jobb erőkből álló csapat!

oleandro 2010.01.27. 23:34:16

Grazie, Udine! vagyis inkább: Grazie, Milan! :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.28. 00:00:08

Ez az eredmény őszintén meglepett. Jó lenne azért, ha a Manchestert megszorítanák, érdekes, 1 hónapja mennyire máshogy állt mindkét csapat, most már nehezen tudnám elképzelni, hogy nem az angolok jutnak tovább. Sajnos.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.28. 00:14:14

@oleandro: Az Udinét ki kell verni és meglesz a döntő, oszt visszahódíthatjuk a kupát az Olimpicoban.

@mbemba: Én csak azt nem értem, hogy ha ez a D'Agostino így tud játszani, mit keresnek ezek a kieső zónában.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.28. 00:23:58

@popp: D'Agostino nagyon elvágyódik Udinéből, a Lazio meg nagyon szeretné megszerezni. Persze ez csak pletyka.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.28. 00:33:49

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Serie B-be, azért csak nem igazol ;-). Mindenesetre nyártól a mienk Fabio Simlicio!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.28. 01:00:00

@popp: Mostanában harapok az ilyenre, de neked elnézem. :) Ha marad a csapatában, hasonló esélyekkel pályázik a Serie B-re. Nem irigylem a brazilt, olyan mint Mancini/2, a hülyeségei viszont duplázva. Persze lehet nem lesz igazam.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.28. 06:35:42

@popp: Mit D'Agostino? Di Natale, Sanchez, Zapata nagyon jó focista az összes. Sok volt a sérültjük, Di Natalének is sok idő kimaradt. A kapusuk is nagyon jó, de ez tegnap nem derült ki!

Ők nem esnek ki!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.28. 07:16:41

@mbemba: Persze hogy nem esnek ki, ahogy a Lazio sem. A Siena és a Bologna tuti, a harmadik kérdéses.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.28. 12:27:01

@mbemba: Handanovics kuffa jó szerintem is, majd a vébén bemutatja. Nem Udinében kezdi a kövi szezont az tuti. Aztán Floro Flores sem rossz szerintem. Monjuk az Udinese az utóbbi két évben is tíz meccses veretlen sorozatokból esett tíz meccses nyeretlenekbed és vice versa, szóval belőlük kinézek egy látványos föltámadást. A Kupára is rámehetnének, h enm velünk játszanák az elődöntőt ;-).

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.28. 13:11:55

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: azért Mancininek volt vagya három jó éve Romában, ezzel Simplicio esetében is kiegyeznék.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.28. 13:44:22

@popp: Rá is mennek! Ha ez a csapatuk megy a pályára, bárkit elpakolhatnak. Sok-sok hónapja, hogy ez a csapat így együtt volt! (előző kommentemben a játékosok kapcsán nem akartam teljességet)
süti beállítások módosítása