Olasz fórum

Olasz fórum

A nagyoknak is megkezdődik az Olasz Kupa!

2010. október 27. - Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Az idő rövidsége miatt csak nagyon röviden, de egy posztot talán megér, hátha kedve támad valakinek megjegyeznie pár dolgot:

Egy összecsapás kivételével az összes mai meccsen az egyik fél Serie A-ban szereplő csapat. Vegyük is gyorsan sorra őket. A leginkább meglepetéssel kecsegtető meccs a Lecce-Siena lehet, hiszen a vendégek a feljutásért küzdenek, a hazaiaknál pedig egyértelműen előnyt élvez a bajnokság, főleg ha már ilyen jól állnak, jó mérkőzésnek ígérkezik!

A Crotone-Albinoleffe igazi ki-ki meccs, másodosztályú rangadó, míg a Bologna, a Brescia, a Cagliari és a Catania mondhatni könnyen abszolválható csapatot kapott, mert azok jobbára a Serie B középmezőnyében vagy alatta küzdenek. Persze egy kupa azért is kupa, mert minden megtörténhet!

A Lazio talán a legszerencsésebb: a leírhatatlan Portogruaro csapata a kiesés ellen küzdve érkezik az élmezőny listavezetőjének otthonába, ráadásul már feltartott kezekkel is mennek ki, hiszen a legtöbb kezdőjük pihen, igaz ez áll a Lazióra is, de más kategória egy Foggia vagy Rocchi bevetése tartalékként, ugye?

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr562403740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.27. 21:14:31

Ez az, így kell egy debütálást emlékezetessé tenni! Foggia szabadrúgását Gonzalez fejelte be, 1-0!

.Frajti 2010.10.27. 21:58:21

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: livescore-on 2:0 van, gazzetta 1-et ír, mi az igazság, és miért a tévedés?

.Frajti 2010.10.27. 22:16:50

Oké, már látom, meghülyült a gazzetta.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.27. 23:14:56

@.Frajti: Ráadásul ha a negyedik fordulóban a Lazio megveri az Albinoleffe csapatát - amire lássuk be azért komoly az esély - akkor a nyolcaddöntőben Lazio-Roma.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.10.28. 06:58:11

A Brescia 1-0-ra nyert, Feczesinék játszottak. A gól Diamantié!
Ez volt a csapat:
Arcari; Berardi, Mareco (1' st De Maio), Bega, Daprelà; Baiocco, Budel, Filippini (26' st Vass); Diamanti; Possanzini, Feczesin (41' st Eder).
süti beállítások módosítása