Olasz fórum

Olasz fórum

Spalletti cár

2010. november 14. - mbemba

Bajnok,Luciano Spalletti csapata, a szentpétervári Zenit! Mindezt már két fordulóval a bajnokság vége előtt sikerült biztossá tenni. Májusban megvolt a kupa is.

Ami nem sikerült az olasz edző csapatának az a Bajnokok Ligája-selejtező volt: az Auxerre ellen nem sikerült a továbbjutás. Két remek sorozatot is produkált ebben az idényben a néha Husztit is szerepeltető csapat: huszonkét meccsen át maradt veretlen a pétervári tizenegy (plusz kettő, ha beleszámoljuk a korábbi idényt is), illetve volt, hogy sikerült kilenc meccset is megnyerni sorozatban.

A Zenitben focizik többek között Rosina is, de Husztihoz hasonlóan ő sem volt meghatározó tagja az idei csapatnak. Aki többet szeretne tudni a Zenitről, annak itt az egyesület angol és ciril nyelvű honlapja.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr792448716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panucci 2010.11.15. 07:57:47

TOTTI: ´Bella prova del nostro Luciano Spalletti. Grande Mister!´

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.11.15. 10:38:10

Jár neki a gratuláció, remélem visszatér Európába. Egyébként Huszti ki miatt szorult ki? Önmaga a hibás, vagy egy jobb játékos?

madbalee 2010.11.15. 16:30:15

Spal várunk vissza!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.11.15. 19:08:55

@mbemba: Köszi, csak akkor az érdekes, hogy az EL-ben kap lehetőséget, él is vele, otthon meg semmi.
süti beállítások módosítása