Olasz fórum

Olasz fórum

Milánó mindent vitt (a 28. forduló is Frajtié)

2011. március 06. - mbemba

A Nápoly leszakadt, mert leszakították. A videót nézve, körülbelül, akkora különbség volt a Napoli és a Brescia között, mint hétfőn a Milan és a Napoli között. Akkor 0-0-nál kapott egy tizenegyest a Milan, most a Napoli nem kapott meg egy tizenegyest. Maradt a 0-0. Az élet ennél bonyolultabb? Talán.

Gattuso góljával – kisebb volt, mint a korábbi torinói szerzemény (emlékeztetek rá?) – a Milan győzött a Juve otthonábán, s így meglógott a Nápolytól, s így az Inter az első kihívó pozíciójában. Ismét bővelkedtek az Inter hívei (5-2 a Genoa ellen). A Lazio, a Roma és az Udine könnyen vagy kevésbé könnyen hozták a hármast.

A kis gömböc – alias Serie B – bár csak három csapatot tud bekapni (a mostani állás szerint ők a: Bari, Brescia, Lecce), de sokan joggal remegnek tőle. A jelenleg kieső helyen lévő, tizennyolcadik Leccetől mindössze négy pontnyira van a Chievo. Közöttük pedig ott a Samp (31), a Parma (29), a Catania (29) és a Cesena (28).

Frajti harmadszor nyert, ha jól számoltam (1+6-nál volt jobb valaki?). Gratulálunk!

A legjobban eddig Zigi (20. forduló), Serenissima (21.), Frajti (22.), Automata Hari és mbemba (23.), s legutóbb Panucci (24.), Frajti és madbalee (25.), Zigi (26.), madbalee (27.) tippelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr132716839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása