Olasz fórum

Olasz fórum

Az Arsenal, a pozsonyiak és a macedónok

2011. augusztus 05. - mbemba

Kiderült, hogy mennyire fontos volt a harmadik helyért vívott csata. Az Udinese ugyanis, így az Arsenallal fog küzdeni a Bajnokok Ligája csoportköréért. Nehéz a friuliak sorsolása, de biztos vagyok, hogy a Wenger FC rajongói is meglettek volna kevesebb izgalom nélkül. Az jó, hogy a visszavágó, augusztus 23-24-én Olaszországban lesz. Az első 90 percet egy héttel előtte rendezik.

Miután a Palermo kiesett két döntetlen után, a sájci Thun ellen, csak két olasz csapat feszül neki az Európa Ligának. A Roma a pozsonyiak, a Lazio a Rabotnicski ellen próbálkozik. Előbbi tizenegy idegenben kezd, utóbbi otthon. A Gazzetta az írja, hogy az UEFA döntött úgy, hogy a jobban helyezett római csapat otthon kezdhet. Szerintem nem logikus, de ez van. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr743128455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2011.08.05. 21:27:03

Hát ez tényleg kemény lesz az Udinesenek.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.08.05. 22:33:08

@madbalee: És az öt hozzávetőlegesen legjobb játékosuk közül 3 elment (Zapata, Sanchez, Inler)!

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2011.08.06. 20:04:59

Na most derült ki, hogy mennyire jól jött tavaly az a harmadik hely. Az Udinesenek pedig egy nagy kalappal. Ja a jobban helyezettnek a visszavágót kellett volna otthon játszania. A BL 1/16-ban is az első helyezettek sem otthon kezdenek.
süti beállítások módosítása