Olasz fórum

Olasz fórum

Oda a Juve nagy sorozata (Lucarelli tarolt)

2014. április 01. - Pietro87

Lám ilyen napokat élünk: nem rég, hogy búcsút inthettünk a parmaiak hihetetlen szériájának, most a Juventus ugyanilyen remek sorozatát adtuk át a múltnak. A nápolyiak legutóbb ilyen teljesítménnyel akkor rukkoltak elő, amikor bejutottak a Coppa Italia fináléjába a Roma elleni visszavágón. Most ugyan nem volt az Isteni Diego - megy ez nélküle is -, de a csapat megint szencációs játékot bemutatva nyerte meg a sokat emlegetett dél-észak csatát. Mertens padról beszállva, pár perc után és Marchisióval a nyakában, döntötte el végleg a találkozó sorsát; a kezdőlökést még Callejón adta meg, aki Insigne nagy passzát váltotta gólra. A védelem most működött, a szélen a védők mindig besegítettek, majd okosan visszazártak, ha védekezni kellett. Vasárnap csapatként működött a Napoli, egyénieskedésnek semmi jele nem volt a pályán.

Erről a meccsről tudok bővebben beszélni, mert csak ezt tudtam megnézni a hétvégén. Illetve a Lazio - Parma hajráját, ahol Marchetti és Ciani szerencsétlenkedése majdnem ponthullajtást eredményezett Rejáéknak. Viszont szerencsére Candreva jókor volt jó helyen, pontosabban a megfelelő pillantban érkezve, kegyetlenül beverte a három pontot jelentő gólt.

A Roma teljesítette a Sasol elleni küldetést, így közelített a táblán a Juvéhez, bár bajnoki címről, szerintem felesleges már beszélniük. Nem is teszik. 

A Fiorentina nem tudta legyőzni a jó passzban lévő Doriát, az Inter meg - fogalmam sincs hogy -, de a végén adta le x-re Livornóban a meccset. Már 2-0-ra vezetett a Nerazzurri, úgy.

A Neroverdihez hasonlóan a Catania is vereséget könyvelt elm szerintem ez a két csapat már menthetetlen, viszont a Livorno ezzel az egy ponttal is elégedett most. Pláne, hogy sem a Chievo, sem pedig a Bologna nem szerzett pontot. Utóbbit épp a szenzációs Atalanta fektette két vállra. Persze nem volt ez olyan nagy fektetés, hiszen csak úgy záporoztak a bergamói kapura a lövések. Míg amott a lehet sokat mondok a 4, kaput eltalálóval.

Érdekes, hogy mindhárom olyan EL-ért küzdő csapat nyert, amelyekre mostanában már csak legyintettünk: a Verona végre otthon, de egyébként is rég nyert már bajnokit; a Toro a gyenge szárdokat győzte le; míg a Milannak sem okozott gondot a Chievo átlépése.

Hihetetlen, hogy 406coupé elég erősnek nevezhető 3+2-es szelvényével nem tudta behúzni, mert ennél is akadt jobb. Mbemba 2+5-tel nyert.

* Lucarelli észrevétele teljesen jogos a tippversenyt illetően: a 3+4-es szelvényére senkinek nem volt válasza.

1. Inzaghi 9
2. madbalee 8
3. Lucarelli 6
4. 406coupé 4
5. mbemba 3
5. Pietro87, Automata Hari 2-2

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr115889443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2014.04.01. 19:14:02

Csak maradjanak a szélsőhátvédek a következő idényre, s a Juve meg lesz szorongatva alaposan! Remélem nem csak egy jó kezdet Henrique, úgy néz ki egy magabiztos emberről van szó, önbizalommal mindennel. Idény elején reméltem nem lesz itt gond, mert bíztam Armeróban, aki sajnos nem vált be, fogalmam sincs miért! Ez az idény szerintem elsősorban ezzel ment el! (Zuniga sérülése is alapvetően fontos volt)

Végre kidomborodott az igazi tudás! :))) (mbemba)

Lucarelli 2014.04.01. 20:12:21

Megnéznétek, hogy mire volt elég az alábbi tippsor?
Szerintem 4+4...
Bocs Mbemba!

olaszforum.blog.hu/2014/03/28/veget_ert_a_parma_nagy_sorozata#comments

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2014.04.01. 23:12:45

@mbemba: Megóvták jogosan és elvettem a győzelmet. :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2014.04.02. 09:09:22

@Lucarelli: @Pietro87: Majd még beszélek az olaszfórum szakjogászával, Zamecsnikkivel.

:)))))

madbalee 2014.04.03. 11:44:41

Na most mar hetek ota lekesek a tippröl.
Itt az e hetvegi szelvenyem:

Atalanta - Sassuolo 2-0
Cagliari - Roma 1-1
Catania - Torino 2-2
Chievo - Verona 2-1
Fiorentina - Udinese 1-0
Genoa - Milan 0-1
Inter - Bologna 3-1
Juventus - Livorno 1-0
Lazio - Sampdoria 2-0
Parma - Napoli 1-2

Lucarelli 2014.04.04. 06:19:17

Atalanta - Sassuolo 2-0
Cagliari - Roma 1-2
Catania - Torino 1-0
Chievo - Verona 0-1
Fiorentina - Udinese 3-1
Genoa - Milan 2-1
Inter - Bologna 2-0
Juventus - Livorno 2-1
Lazio - Sampdoria 1-0
Parma - Napoli 0-1
süti beállítások módosítása