Olasz fórum

Olasz fórum

Arsenal-Roma 1-0

2009. február 24. - mbemba

Hol van már Hornby, hol van már a ütött-kopott stadion, hol van már a világ legunalmasabb csapata?

De Rossi nem fog játszani a visszavágón (sárgák miatt). Ez nagy baj! Juannal, meg egy csomó egészségtől kicsattanó emberrel jobb lesz a visszavágó és továbbjut a Roma. Mert az egy sokkal jobb Roma lesz, ez biztos!

Spalletti úgy vélekedett mint az olaszfórum:) ,,A visszavágó egy másik történet lesz! A második félidő megmutatta mit kell csinálnunk. Ők jók voltak végig, nyomtak, mi egy kicsit darabosak voltunk. Aztán, mikor bejött Pizarro, megmutatta mennyire fontos a középpályánkra, addig hiányzott a nyugalom, a minőség. Totti lejátszotta a meccset és utána nem panaszkodott fájdalmora.”
 
Doni; Motta, Mexes, Loria (Diamoutene 71.), Riise; Taddei, De Rossi, Brighi (Pizarro 57.); Perrotta, Baptista (Vucsinics82.), Totti.
 

A gól a 37. percben született, Van Persie tizenegyeséből. Visszavágó március 11-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr42964117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 00:06:34

Az tény, hogy a mainál jobb teljesítmény kell a csapattól, nagyon sok labdát adtunk el. A második félidő eleje nagyon meleg volt, de Bendtner és haverjai fölszabadították a kapunkat, ha kellett.

A tizi fújható volt. A csapatból csak Motta játéka tetszett, de az övé nagyon. Ha az alövése beakad 0-0-nál.

Összeségében van remény,de több kell a visszavágón.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.02.25. 00:44:44

Húsz-harmincat láttam belőle. Megakadt a stream. A Bendtner-helyzetet láttam. Szépen végigzongorázott akció volt. Vucsinics, hogy bejött láttam vagy két jó dolgot tőle, meg Pizarro ugyanez.
Meglátod, meglesz!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 02:12:48

@mbemba: Nagyon boldog lennék. Egyébként éppen akkor kaptuk a tizenegyest (amelyik fújható volt, de például egy angol fan az nst-n azt mondta, hogy nem volt tizi.), amikor elkezdtünk játszani kezdtek bejönni az egyérintők satara. Egyébként Becketsben néztük, ahol a tévék egyik felében a Barca meccs ment, a másik felében az Arse-Roma vicces volt ahogy az előttem ülő katlán tagok nyomták a másik irányba nézve, Vamo Xavi gól. Miközben én bravó Motta, úúúú!

Aztán kölcsönösen mustráltuk egymás sálját, majd végül közösen gyaláztuk az angolcsapatokat, természetesen angolul.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.02.25. 06:49:37

@popp: Ha az a hely, amelyikre gondolok - Kálvin és Ferenciek között -, akkor én ott Manchester-Milánt néztem. Szóval, haverokkal idegenben voltunk.

ulver 2009.02.25. 11:58:52

Rómában azt kell hozni, amit a Chelsea ellen ősszel, akkor meglesz.
Fájni fog az a meccs, mert még 2-0-nál sem lehet nyugodt az ember és hát hol van az a két gól...
Sajnos nem tetszik mostanság a Roma játéka, ugyan olyannak tűnik (remélem, hogy nincs igazam), mint tavaly ősszel (vereség A Genoától, a Kolozsvártól,stb, stb., közte egy-egy hazai győzelem). Most is valami ilyesmi van, talán egy kicsivel jobb a helyzet - Reggina döntetlen, Atalanta vereség, oké, a Genoa meg a Napoli ellen kijött a lépés, de a Siena meccs se volt egy nagy performansz. Akkor is egy csomó sérült, meg hát most is (+ panucci - kis p-vel). Juanra, Vucsinicsre, Perrottára és Menezre (!) szükség van (lenne) a visszavágón. Pláne De Rossi nélkül.
Addig meg még egy Inter meg egy Udinese.

oleandro 2009.02.25. 14:25:11

Azért ennek a meccsnek kicsit más téje lesz, mint a Chelsea elleninek. de ettől függetlenül én (még) bizakodó vagyok.
Tényleg megint úgy néz ki, hogy hullámvölgybe került a csapat, de talán majd a nagy feladat, mint ősszel a chelsea ellen kihúz minket a csávából.
A tegnapi meccs amúgy szerintem Spalletti lelkén (is) szárad. A higgadt, játéklassító labdatartó Pizzarro-t teljesen egyértelműebn a kezdőbe kellett volna raknia, Vucinicet meg legalább a szünetben be kellett volna állítani. Aztán ugyebár ott van Loria újabb betlije - remélem most játszott utoljára. és már Spalletti sem bízik benne.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 17:41:40

@mbemba: Nem, ez a Bajcsy-Alkotmány sarok.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.02.25. 18:11:11

@oleandro: Azért nem érzem teljesen hasonlónak helyzetet, mert azóta van egy Brighi - tudjuk, hogy mennyire jó -, meg tudjuk, hogy Menez is tud focizni, Motta is bizonyít folyamatosan.
Pizarro, Vucsinics igencsak elfértek volna korábban is a csapatban.
Meglesz! :))

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 23:31:59

Örülök, hogy Spall látja megoldást és nekem is úgy tűnik, hogy Pizarro játéka lehet a kulcs, megtudja tartani labdákat és lassítani tudja a játékot, de hirtelen ritmusváltásokra is képes. És mivel az angol bajnokság átlagos irama nagyobb, nekünk az lehet az esélyünk, hogy tartjuk labdát és nem hagyjuk őket, hogy diktálják az iramot, majd gyors ritmus váltással és ránk jellemző kreatív egyérintőkkel megindulni a kapufelé.
süti beállítások módosítása