Olasz fórum

Olasz fórum

Milan-Torino 5-1 (popp és madbalee a legjobbak)

2009. április 19. - mbemba

A legfontosabb: Inzaghinak nincsen párja (erről már írtunk). A három gólja sem volt semmi, viszont a lelkesedése, odaadása egészen egyedi. Utánozhatatlan.

Most megint háromszor örült így!

De a San Siróban az egész Milan tündökölt. Ancelotti is varázsolt. Először is, mbemba véleménye az, hogy a mester úgy érezte, hogy védelme nem áll stabil lábakon, éppen ezért elől kell eldönteni a meccset – ezúttal nem a középpályán. Úgy mentek pályára a rossonerók, hogy fű ne nőjön többet a pályán. Úgy letámadták a Torót, hogy az amúgy máskor harcos piemontiak csak kapkodták a levegőt. Aztán Ancelotti olyanokat húzott, hogy csak na… Flamini jobbhátvédből ostromolt kegyetlenül, Zambrotta átkerült a balra, Beckham néha oldalt tűnt fel, néha középről.
 

A Galliani mellett székelő Dunga is elégedett lehetett braziljaival. A mostanában remeklő Pato mellett, Kaká ismét mutatta magát, egy-két elfutása jelezte, hogy az erővel és sebességgel is rendben minden talán, de még Ronaldinho is mutatott életjeleket. Aztán mikor eldőlt minden, akkor megint Ancelotti villant: behozta Sevcsenkót, majd egészen más okból Darmiant, a fiatalságot.
 
 

A tippversenyben való győzelemhez most is elég volt egy-egy találat! Ezúttal madalee és popp nyert!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr511075145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulver 2009.04.20. 10:17:22

És majdem bejött a Milan-Torino tippem.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.04.20. 10:22:06

Hát ölég zsengén ment a tippelés mindenkinek, ha holtversenyben nyertem ;-).

*Fata* 2009.04.20. 13:34:24

Iskolafoci. És már csak 2nap:)))

madbalee 2009.04.20. 21:39:26

Mellesleg az Olasz kupának elég nagy tétje lehet, amennyiben a Samp-Lazio páros jut a döntőbe.
süti beállítások módosítása